Project Description

DREPT COMERCIAL SI FINANCIAR BANCAR

In domeniul dreptului commercial, oferim o mare varietate de servicii juridice potrivite atât pentru intreprinderile mici si mijlocii, cât si pentru companiile multinationale, ocupându-ne de probleme de ”zi cu zi” cât si de cele cu impact semnificativ asupra activitatii societatilor.

Finantari/Restructurari

Oferim clientilor nostri asistenta juridica foarte specializata in orice tip de finantare sau tranzactie de restructurare.

Serviciile pot include reprezentarea juridica pe tot parcursul procesului de negociere cu creditorul, analiza tuturor aspectelor ce tin de incheierea transzactiei si emiterea unei opinii juridice (”due diligence”) incluzând dar fara a se limita la analiza documentelor corporative ale Clientului, precum si garantiile furnizate, elaborarea/modificarea contractelor si negocierea si reprezentarea in fata oricarei autoritati, daca este necesar.

Tranzactii realizate, cu titlu de exemplu:

– Finantare investitii imobiliare

– ”Project finance”

– Finantare operatiuni de comert, factoring si forfetare, finantarea lantului de aprovizionare etc.

– Credite de investitii

Tranzactii imobiliare

Asistam clientii nostri in tranzactii imobiliare care acopera o gama larga de situatii legale, cum ar fi: achizitionarea, vânzarea, leasing-ul sau locatiunea de magazine ”retail”, birouri, industriale si de locuinte, leasingul de spatii comerciale, birouri si spatii industrial inclusive operatiuni de sale & leaseback.

Recuperare debite (persoane juridice)

Suntem in masura sa oferim clientilor nostri cea mai buna solutie de recuperare a datoriilor in functie de tipul de datorie care trebuie recuperata. Acoperim intregul proces de recuperare de la obtinerea titlului executoriu pâna la incheierea tuturor procedurilor judiciare si / sau a executarii.

Credem cu tarie in eficienta costurilor, iar solutia propusa clientului nostru va lua intotdeauna in considerare timpul si factorul de bani. Expertiza noastra are o lunga istorie de inâelegeri amiabile, precum si rezultate pozitive de recuperare obtinute intr-un interval de timp rezonabil.

Instrumentele noastre juridice de recuperare a datoriilor includ, dar nu se limiteaza la: cereri de emitere a Ordonantei de plata, executare silita si procedura insolventei.