Project Description

LITIGII CIVILE SI COMERCIALE

Firma noastra de avocatura ofera o reprezentare incisiva si inovativa in materie de litigii civile in Romania. Practicile noastre de solutionare a litigiilor sunt concepute astfel incât sa se potriveasca nevoilor clientilor nostri si naturii schimbatoare a legii, facând acest lucru in cel mai eficient mod posibil. Ultimele doua decenii au vazut o explozie de litigii civile care aduc cu el noi temeiuri si teorii ale raspunderii iar prioritatea firmei noastre de avocatura ramâne conexiunea permanenta la ecponomia in schimbare, ascultând cu atentie nevoile clientilor nostri si monitorizarea jurisprudentei si a tendintelor industriei.

Practica noastra in domeniul litigiilor civile include: actiuni ce vizeaza atât raspunderea civila delictuala cât si contractuala, incluzând dar fara a se limita la produse, contructii, spatii, vehicule sau incendii.

Pe baza experientei noastre in litigii, avocatii de la firma noastra de avocatura au capacitatea de a evalua cu exactitate bazele si evolutia fiecarui caz. Avocatii nostri realizeaza o analiza detaliata a faptelor, a obiectivelor clientului si a bazei legale, elaborând totodata o strategie de litigii individuale, realista si eficienta din punct de vedere al costurilor, salvând astfel banii si timpul clientului.

Litigii comerciale

Avocatii specializati in litigii cunosc faptul ca rezultatele bune sunt doar consecinta muncii si abilitatilor. Știm cum sa ne pregatim in mod eficient pentru proces si sa abordam cazurile. De la primele etape ale litigiului, analizam punctele forte si punctele slabe ale cazului. Experienta avocatilor nostri eficientizeaza cursul procesului, acestia cunoscând cum sa se pozitioneze de la caz la caz si cum sa prezinte speta in mod persuasiv. Rezultatele acestei strategii se vad in rata de succes si numarul de solutii favorabile obtinute.

Cu toate acestea urmarim in permanenta si o solutionare amiabila a litigiului atunci când acest lucru corespunde mai bine intereselor economice ale clientrului nostrum. Negociem si sustinem cu fermitate pozitia clientilor nostri.

Incercam sa intelegem obiectivele juridice si de afaceri ale clientilor nostri si sa definim o strategie care sa satisfaca ambele obiective. In acest sens, oferim clientilor nostri o evaluare prompta, onesta si practica a pozitiei lor juridice. Succesul nostru vine din lucrari juridice de inalta calitate la un pret rezonabil.

Experienta noastra cuprinde instrumentarea si solutionarea de:

– litigii referitoare la incalcarea obligatiilor contractuale;

– litigii de dreptul muncii;

– conflicte in legatura cu administrarea societatilor comerciale;

– litigii in domeniul imobiliar si al investitiilor imobiliare;

– litigii intre proprietari si chiriasi;

– conflicte in domeniul proprietatii intelectuale si industriale;

– conflicte legate de concurenta comerciala si concurenta neloiala.